Pengedar Vivix Shaklee Malaysia Ready Stock Untuk COD

Hai semua. Saya Master Adilah Manaf merupakan Pengedar, Stokis & Agen Vivix Shaklee untuk seluruh Malaysia termasuk Sabah, Sarawak dan Brunei. Jaringan agen, stokis dan pengedar Vivix Shaklee kami bersedia untuk penghantaran Cash On Delivery COD kepada anda.

Jangan bimbang kerana semua stok kami dijamin stok baru dan juga fresh. Kami juga adalah Pengedar Shaklee berdaftar dan mempunyai Sijil Pengiktirafan dari Shaklee Malaysia.

Setiap botol Vivix yang anda beli, anda akan mendapat konsultasi tentang Cara Makan Vivix Shaklee yang betul dan selamat.

Latest Update:

Kini anda semua anda pilihan sama ada untuk memilih produk Vivix untuk diminum ATAU anda boleh mendapatkan Vivix Res-V dalam bentuk kapsul soft gel yang lebih mudah untuk dimakan.

Jika anda perlukan Stok Vivix Shaklee segera hubungi terus saya Pengedar & Stokis Vivix Shaklee:

Master Adilah Manaf 

Call : 011-1569 0082

Klik untuk Whatsapp sekarang

Lihat Senarai Pengedar Vivix Kami Seluruh Malaysia

Testimonial Vivix Shaklee Dalam Media Massa

Bagi mereka yang mencari-cari testimonial Vivix Shaklee sebenarnya Vivix Shaklee ini seringkali keluar dalam media massa seperti akhbar dan majalah. Testimonial seperti ini sebenarnya menambahkan lagi keyakinan kepada para pelanggan di luar sana tentang keberkesanan produk Vivix Shaklee ini.

Antara majalah dan akhbar yang membuat liputan tentang produk Vivix Shaklee ini termasuklah:

HARIAN METRO 

TESTIMONIAL VIVIX

Terdapat empat mekanisma yang membuktikan kebaikan Vivix iaitu ia mengandungi resveratrol yang kebaikannya sama dengan 3,000 gelas arak merak. Vivix jua terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semulajadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan. Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).

UTUSAN MALAYSIA

TESTIMONIAL VIVIX

Pasukan kami telah melaburkan masa bagi mencipta dan menghasilkan campuran unik kandungan polifenol yang apabila ditambah dengan resveratrol telah menunjukkan hasil kajian makmal yang positif terhadap empat punca mekanisme penuaan sel. Empat mekanisme berkenaan adalah melindungi dan membaiki DNA, menyelaras genetik, pengeluaran tenaga sel dan memperlahan proses penuaan.

MAJALAH ANIQAH 

TESTIMONIAL VIVIX

WANITA bimbang dengan proses penuaan yang berlaku pada wajah namun ini adalah proses semula jadi yang tidak dapat dielakkan. Jenama produk kesihatan terkenal, Shaklee memperkenalkan minuman kesihatan Vivix Botanical Beverage Mix yang membantu melambatkan proses penuaan. Kandungan minuman ini ialah anggur muskat, elderberi, lobak ungu dan polygonum cuspidatum terbukti membantu melawan penyakit serta melambatkan proses penuaan.

Kajian saintifik mendapati pengambilan RESVERATROL mampu membantu meningkatkan tenaga, mengurangkan kandungan gula dalam darah, anti-keradangan, bahan anti-kanser selain mampu mengawal berat badan.

Awet Muda Dengan Vivix Shaklee

Patent-Pending Vivix Shaklee

Apa maksud patent pending?

Maknanya produk ni sudah dihantar untuk permohonan bagi mendapat hak patent. Walaupun belum dipatenkan secara rasmi tetapi dengan adanya patent pending, Vivix ini memang telah ‘secure‘ atau eksklusif untuk Shaklee. Tiada peluang untuk pihak lain meniru patent Vivix Shaklee ini. 

Apa yang Shaklee telah patenkan untuk produk Vivix?

1. Proses Cold Filling Extraction.

Ada banyak jenis proses untuk ekstrak jus/minyak/pati dari tumbuh-tumbuhan.

Cold extraction maknanya buah-buah yang digunakan dalam Vivix ditekan (press) untuk mengeluarkan patinya dengan suhu rendah.

Ada proses yang menggunakan air panas atau suhu panas, tetapi proses begini boleh menurunkan kualiti produk itu walaupun hasilnya mungkin lebih banyak.

Justeru, Shaklee telah mempatenkan proses ‘cold filling extraction‘ ini eksklusif untuk Shaklee.

2. Gabungan Polifenol

Bagi kesan maksimum, Vivix bukan cuma ada resveratrol tetapi gabungan polifenol. Umpama kita telan anggur muskadin sebiji.

3. Semulajadi, tanpa pengawet & stabil.

Kalo kita letakkan botol Vivix atas meja, Vivix takkan meruap. Lebih menarik, jika diletak dalam peti ais bahagian sejuk-beku (freezer), Vivix takkan membeku. Tindakan itu bukan dengan bantuan bahan kimia okey! Tetapi memang Vivix Semulajadi, tanpa bahan pengawet dan stabil.

Untung Tak Kita Ada Vivix?

Baca lagi tentang Vivix Shaklee:

Hubungi saya untuk mendapatkan Vivix Shaklee sekarang dan konsultasi premium secara berterusan:

penjimatan shaklee Testimonial Set Eczema Shaklee Untuk Bayi Dan Orang Dewasa

Untuk sebarang kemusykilan dan pertanyaan.

Sila hubungi saya untuk konsultasi premium:

15 comments / Add your comment below

 1. Saya baru beli vivix ni melalui lazada
  Baru untuk mencuba kerana suami ada masalah dieabetis

  1. Tiada sebarang jaminan dari pihak Shaklee Malaysia sekiranya anda membeli dari pihak e-commerce seperti Shoppe dan Lazada.

   Belilah Shaklee dengan pengedar berpengalaman dan berdaftar.

   Mohon puan whatsapp saya untuk konsultasi lanjut

   Klik untuk whatsapp

Leave a Reply

Your email address will not be published.